Monsterboard en Marktplaats gaan samenwerken

10 december 2007, 16:47

Monsterboard.nl en Marktplaats.nl gaan samenwerken bij de werving van personeel. Vacatures van Monsterboard worden vanaf vandaag automatisch doorgeplaatst op Marktplaats. Volgens Monsterboard komen de vacatures door de automatische doorplaatsing onder de aandacht van nog meer werkzoekenden. De website kent momenteel twee miljoen bezoekers per maand. Ook worden via Marktplaats werknemers bereikt die nog niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar daar wel voor openstaan, zegt Diana Krieger van de vacaturesite in het persbericht.

Tot nu toe konden bedrijven en particulieren zelf al personeelsadvertenties plaatsen op Marktplaats. Door de samenwerking met Monsterboard wordt het vacatureaanbod in één klap uitgebreid met tienduizenden vacatures. Momenteel staan er ongeveer zestigduizend vacatures op Monsterboard. De samenwerking betreft een pilot van vier maanden met de intentie om de samenwerking structureel voort te zetten.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Aljo Hartgers

  Ik begrijp dat veel werkenden (tijdens werktijd?) op marktplaats komen. Ikzelf had personeelsadvertenties nog niet ontdekt op marktplaats, ook al heb ik er de laatste tijd redelijk wat advertenties geplaatst.

  Persoonlijk vind ik marktplaats trouwens wel minder worden: veel handelaren, tussen de ‘normale’ tweedehandsjes, zodat het aanbod erg onduidelijk is.


  10 december 2007 om 20:25
  Martijn Reintjes

  Maar als je niet actief op zoek bent naar een baan, waarom zou je dan wel in de banencategorie van marktplaats kijken?

  Ook de gegevens die op marktplaats aangeboden worden zijn erg summier, en zoeken gaat ook niet heel relaxt. Het lijkt dan ook meer op een soort databasevervuiling met allemaal deeplinks naar Monsterboard.


  10 december 2007 om 20:26

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!