Raimo vd Klein (MoMo) over de kracht van de mobiel

19 november 2007, 05:06

Raimo vd Klein (mobminds.com) over de kracht van mobiel from erwin blom on Vimeo.

Raimo vd Klein werkte voor o.a. Nokia en KPN en heeft nu zijn eigen bedrijf Mobminds met de ondertitel ‘connected future’. Daarnaast is hij actief als promotor van het mobiel gedachtengoed bij MoMo, oftewel Mobile Monday. Regelmatig worden toppers uit de mobiele wereld uitgenodigd om hun visie tentoon te spreiden. Vandaag (maandag 19 november) is er een editie in Amsterdam die tot de nok toe is uitverkocht. Maar kijk hier naar het verhaal van Raimo vd Klein. Hij geeft zijn visie op de mobiele telefoon en mobiele toepassingen. Over de mobiel in het hier en nu en in de virtuele wereld. Hoe de mobiel ons gaat helpen betere beslissingen te nemen. In een half uur ben je bij!

Erwin Blom (Wormer, 1961) is voormalig hoofd van de afdeling Digitaal van de VPRO en mede-oprichter van The Crowds, een bedrijf dat zich specialiseert in ’social media’ en 'Fast Moving Targets', een platform over innovatie op het gebied van media, technologie en communicatie.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Peter

  Opnieuw erg leuk interview Erwin, complimenten!


  19 november 2007 om 06:08
  loket

  Ook deze video heb ik met plezier beluisterd. Beeld voegt weinig toe, vandaar. Met alle respect overigens voor het vriendelijke hoofd van Raimo. Trouwens, heb je wel eens gekeken zonder geluid. Lijkt wel een kruisverhoor ergens in een donkere kelder bij kaarslicht en/of zwak peertje.


  19 november 2007 om 11:55
  media

  Interessant interview heren; wat mij wel verbaasd is dat er weinig aandacht is voor mobile search. Wordt dat niet DE killerapp voor mobiel?


  20 november 2007 om 20:03
  Bart Suichies

  Nee joh: mobile als life-aggregator wordt dé killerap imho.


  20 november 2007 om 20:33

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!