• Mobile
  wordt gesponsord door

Raimo vd Klein (MoMo) over de kracht van de mobiel

Raimo vd Klein (MoMo) over de kracht van de mobiel

Raimo vd Klein (mobminds.com) over de kracht van mobiel from erwin blom on Vimeo.

Raimo vd Klein werkte voor o.a. Nokia en KPN en heeft nu zijn eigen bedrijf Mobminds met de ondertitel ‘connected future’. Daarnaast is hij actief als promotor van het mobiel gedachtengoed bij MoMo, oftewel Mobile Monday. Regelmatig worden toppers uit de mobiele wereld uitgenodigd om hun visie tentoon te spreiden. Vandaag (maandag 19 november) is er een editie in Amsterdam die tot de nok toe is uitverkocht. Maar kijk hier naar het verhaal van Raimo vd Klein. Hij geeft zijn visie op de mobiele telefoon en mobiele toepassingen. Over de mobiel in het hier en nu en in de virtuele wereld. Hoe de mobiel ons gaat helpen betere beslissingen te nemen. In een half uur ben je bij!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Opnieuw erg leuk interview Erwin, complimenten!

  geplaatst op
 • Ook deze video heb ik met plezier beluisterd. Beeld voegt weinig toe, vandaar. Met alle respect overigens voor het vriendelijke hoofd van Raimo. Trouwens, heb je wel eens gekeken zonder geluid. Lijkt wel een kruisverhoor ergens in een donkere kelder bij kaarslicht en/of zwak peertje.

  geplaatst op
 • Interessant interview heren; wat mij wel verbaasd is dat er weinig aandacht is voor mobile search. Wordt dat niet DE killerapp voor mobiel?

  geplaatst op
 • Nee joh: mobile als life-aggregator wordt dé killerap imho.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.