Endemol brengt Ik op tv ook op YouTube

Endemol brengt Ik op tv ook op YouTube

Endemol Lab, producent van het user generated content programma Ik op tv, breidt de distributie uit. De filmpjes zijn sinds vandaag ook via YouTube te bekijken. De video’s waren sinds september dit jaar al online en via de regionale televisiezenders te zien.

Ik op tv is in Nederland ontstaan vanuit de samenwerking tussen de in PRO verenigde regionale omroepen RTV Utrecht, RTV Noord-Holland, RTV Rijnmond, RTV Oost, RTV West, L1 en Omroep Brabant en Omroep Reclame Nederland (ORN). Van maandag tot en met vrijdag komen in het televisieprogramma nieuwtjes uit de regio voorbij. De presentatie is in handen van Lidewij Hendriks en Jeroen van Kan.

Iemand enig idee hoe dit format op dit moment loopt?


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Het lijkt er op dat iedereen op YouTube gaat; zelfs oud-journaal-presentator Henny Stoel leest deze week een dictee voor op Youtube. Het is een initiatief van het Genootschap Onze Taal, dat dit jaar zijn 75-jarig bestaan viert lees ik net op NU.nl.

  geplaatst op
 • "Iemand enig idee hoe dit format op dit moment loopt?" 'k Heb het idee dat met YouTube wordt gezocht naar extra distributie/promotie. Het vermoeden rijst dat het tot nu toe zo'n vaart niet gelopen hebben.

  geplaatst op
 • hebben = heeft. offtopic: vroeger kon je hier je reactie nog even bijwerken. kan dat niet meer?

  geplaatst op
 • Op DNR: "‘Eigenlijk is het een soort YouTube, maar dan op de regionale tv’, zegt Erik van Zwam, bij Endemol verantwoordelijk voor het opzetten van Ik op TV, hier op De Journalist op 20 juli."

  Grappig... Maar ik denk dat Peter W. gelijk heeft. Het gaat naw niet al te best.

  geplaatst op
 • Ik word een beetje filmpjes moe.Tegenwoordig vindt iedereen zich blijkbaar interessant genoeg om zichzelf to the world te showen.Verwatering dat zie ik.Alhoewel ik zie nu af en toe wel iets waarvan ik onder de indruk ben.
  http://www.youtube.com/watch?v=LqyHBfyVpPY

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.