Endemol brengt Ik op tv ook op YouTube

12 november 2007, 15:07

Endemol Lab, producent van het user generated content programma Ik op tv, breidt de distributie uit. De filmpjes zijn sinds vandaag ook via YouTube te bekijken. De video’s waren sinds september dit jaar al online en via de regionale televisiezenders te zien.

Ik op tv is in Nederland ontstaan vanuit de samenwerking tussen de in PRO verenigde regionale omroepen RTV Utrecht, RTV Noord-Holland, RTV Rijnmond, RTV Oost, RTV West, L1 en Omroep Brabant en Omroep Reclame Nederland (ORN). Van maandag tot en met vrijdag komen in het televisieprogramma nieuwtjes uit de regio voorbij. De presentatie is in handen van Lidewij Hendriks en Jeroen van Kan.

Iemand enig idee hoe dit format op dit moment loopt?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  loket

  “Iemand enig idee hoe dit format op dit moment loopt?” ‘k Heb het idee dat met YouTube wordt gezocht naar extra distributie/promotie. Het vermoeden rijst dat het tot nu toe zo’n vaart niet gelopen hebben.


  12 november 2007 om 19:43
  loket

  hebben = heeft. offtopic: vroeger kon je hier je reactie nog even bijwerken. kan dat niet meer?


  12 november 2007 om 19:45

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!