Radio 538 best beluisterd via internet

Radio 538 best beluisterd via internet

Radio 538 is ook de best beluisterde radiozender via internet. Met 33 procent laat het Sky Radio (27%), 3FM en Q-music (beiden 19%) achter zich. Dat blijkt uit een online onderzoek van Intomart/GfK dat is gehouden in opdracht van Radio Advies Bureau (RAB).

Ook concludeert het onderzoek dat het luisteren naar radio via internet sterk groeit. In 2005 luisterde 19,3 procent van de luisteraars wel eens naar de radio via internet, in 2006 was dat gegroeid naar 23,4 procent. Omgerekend via het online-onderzoek zou dat percentage nu uitkomen op 36 procent. Radio 538 doet het vooral goed bij de leeftijdcategorieën tot 50 jaar. Sky Radio staat aan kop bij de 50-plussers en Radio 1 bij 65+.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Heb je ook een link naar de gehele lijst? Ik kan hem zelf op intomartgfk.nl niet vinden en ben erg benieuwd hoe radio 2, de nummer 2 in het ether onderzoek, scoort op internet.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.