Ritaopinternet.nl

Ritaopinternet.nl
, Innovatie
@mdebruin

Het zal jullie niet ontgaan zijn, Rita Verdonk heeft een nieuw internetadres: trotsopnederland.com. De punt nl site was al sinds 19 maart 2004 in het bezit van World Report Media. Er bestaat ook een site ikbentrotsopnederland.nl, maar die komt uit bij het CDA. Sinds vanmiddag bestaat trotsopnederland.eu ook. Nu Rita weer in het nieuws is, ben ik naar de site(s) van Rita gegaan. Een quick scan van ritaopinternet.nl zeg maar.

Webwereld weet te melden dat het .eu domein inmiddels ook in andere handen is gevallen. De .eu site meldt “Rita, dit domein is te koop voor de kosten waarmee je mij hebt opgezadeld om mijn lieve vrouw Elena hierheen te halen. Nu na 4 maanden school betaald uit eigen zak spreekt ze al redelijk Nederlands, dus inburgeren doet ze goed. Hebben we een deal?”

Nu Rita weer in het nieuws is, ben ik naar de site(s) van Rita gegaan. Een quick scan van ritaopinternet.nl zeg maar. De site (ook bereikbaar via stemrita.nl) stelt nog niet zo veel voor. Ze heeft een nieuwsbrief en een weblog. Na aanmelding van de nieuwsbrief ontvang ik trouwens niets. Misschien moet ze de formulieren van het CBP nog invullen. Ik vind niets als ik daar bij de openbare registers zoek. De weblog is alleen nog niet bijgewerkt sinds 12 oktober. Sindsdien is er zeker niets belangrijks gebeurd ;-) De RSS feed is ook niet bijgewerkt sinds 14 februari. Net als het nieuws.

Het enige leuke en interessante aan de site is de doorklik naar haar Hyves. Want daar gebeurt wel wat. Ze heeft inmiddels al weer 35.246 vrienden op het moment dat ik dit artikel schrijf. Eind januari waren dit er nog 10.000. Het gastenboek van haar Hyves pagina wordt momenteel extreem veel gebruikt. Maar dat zal ook wel komen doordat ze vandaag jarig is.

Kortom, ritaopinternet.nl had een stuk beter gekund. Misschien is het een idee dat Rita een vacature plaatst op marketingfacts voor een internetmarketeer?


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Overigens: ritaopinternet.nl is momenteel nog vrij voor de sollicitanten.

  geplaatst op
 • "Trots op Nederland" is een recente campagneslogan van het CDA, wellicht dat dat er iets mee te maken heeft.

  geplaatst op
 • trotsopnl.nl is trouwens vandaag ook al geregistreerd door een ander. Van ICT heeft Verdonk dus geen kaas gegeten.

  geplaatst op
 • Zeker niet hahah...

  http://www.trotsopnederland.biz

  geplaatst op
 • trotsop.nl is ook al bezet. Misschien moet ze gaan Twitteren?

  geplaatst op
 • Dat al die domainsquatters ook nog serieus denken dat ze er bakken vol geld mee kunnen verdienen. Ik denk dat de laatste stap die Rita zal zetten het overnemen van zo'n domeinnaam is. Kom op, een .biz?

  geplaatst op
 • De site is praktisch dezelfde als die ze ook tijdens de lijsttrekkersverkiezing al had. Weinig nieuws onder de zon dus. Maar misschien is dat "des Rita's"?

  geplaatst op
 • Het is gewoon een grapje. Denk je nou echt dat we hier aan willen verdienen. Blijf het raar vinden dat ze een .com heeft ipv een .nl. en dat ze niet beter is geadviseerd.

  geplaatst op
 • Ook op Webwereld: Eigenaar Trotsopnederland.nl beraadt zich op bod Verdonk.

  http://www.webwereld.nl/ref/newsletter/48339

  geplaatst op
 • Ik zie dat http://www.ritaopinternet.nl inmiddels ook is geclaimd door "Mijn wooncarriere". Met advertenties van Google over hypotheken.

  H.J. Voogel
  +31 (0)644308123
  .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
  Bron

  Ligt het aan mij, of is er geen verband? Wel grappig (of eigenlijk sneu) om te zien wat een post op marketingfacts.nl kan doen... Er zijn dus mensen die er geld aan proberen te verdienen. Er hoeft maar een persoon te zijn die op een advertentie op ritaopinternet.nl klikt en de bovenstaande meneer of mevrouw verdient er geld mee. Blijft een rare wereld...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.