Nieuwe Sony Bravia commercial Play-Doh

Nieuwe Sony Bravia commercial Play-Doh
, ING Groep
@evr


Sony en Fallon hebben vandaag de nieuwe (stop motion) commercial Play-Doh voor de Bravia gelanceerd, ondersteund door muziek van de Rolling Stones: She’s a Rainbow.

De derde commercial met als werknaam ‘Play-Doh’ speelt zich af in New York. 189 konijntjes van 60 cm, 1 konijn van 9 meter, 40 animators, 6 camera’s en 100.000 ‘stills’ waren o.a. nodig voor deze nieuwe 60 seconden durende commercial. Voor zover mij bekend werden er dit keer geen bloggers op kosten van Sony uitgenodigd voor het maken van exclusieve content. Via Flickr of Twitter kwam af en toe wat informatie naar buiten en recent een ‘making of’ filmpje.

 

 

De allereerste commercial van Sony Bravia genaamd ‘Balls’ met de inmiddels bekende muziek van José Gonzalez was een topcommercial. Het geheel genereerde de nodige online buzz, leverde Sony 7 miljoen views op en ìnspireerde andere partijen waaronder Tango.

Voor de tweede Bravia commercial ‘Paint’ liet Sony liters verf en mortieren aanrukken. De blogosfeer werd uitgebreid ondersteund met het nodige materiaal en exclusieve content voor een selectie bloggers.

Sony en Fallon hebben wederom gigantisch werk verricht om een indrukwekkende commercial af te leveren. Complimenten!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.