Frans Bromet zorgt voor nieuwe videografen

18 september 2007, 14:10

De vraag naar videografie is het afgelopen jaar zó snel gegroeid dat het bijkans moeilijker is een videograaf te vinden, dan een web 2.0 programmeur. Frans Bromet – bekend van bijvoorbeeld ‘Buren’, ‘De Verbouwing’ en ‘Alles Te Koop’ – ziet een gat in de markt, en start een tamelijk professioneel opleidingsinstituutje.

In de reacties op dit artikel werden ook nog andere cursussen en opleidingen genoemd:

Heeft iemand nog meer aanvullingen?

Carl Mangold
Video Advertising & Content Producer bij Carl Mangold

Carl Mangold produceert video advertising en -content voor online marketing, van concept tot en met oplevering. Én realiseert en optimaliseert het bereik ervan, op basis van in overleg gedefinieerde KPI's. “People around the world are now watching 1.000.000.000 hours of Youtube’s incredible content every single day!” (Cristos Goodrow, Youtube) “We move towards a world where video is at the heart of all our services” (Mark Zuckerberg, 27 juli 2016) “Video is where all of media is headed right now. There is no more valuable piece of property or entity then video in the world of media at all.” (Casey Neistat, 6 sept. 2016)

Categorie
Tags

4 Reacties

  Peter van Schaik

  Voor een medewerker zoek ik een dergelijke cursus. Ik vraag me alleen af wat de alternatieven zijn. Had Veronica ook niet een dergelijke cursus? Ik doel niet op die radio-cursus maar echt een cursus voor video van Veronica. Wie weet meer??


  18 september 2007 om 17:19
  mangold

  Thanx voor de links, Guido en Frank! Ik zal ze ook even onderin het artikel opnemen.


  19 september 2007 om 06:09

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!