• Mobile
  wordt gesponsord door

Frans Bromet zorgt voor nieuwe videografen

Frans Bromet zorgt voor nieuwe videografen
, Carl Mangold

De vraag naar videografie is het afgelopen jaar zó snel gegroeid dat het bijkans moeilijker is een videograaf te vinden, dan een web 2.0 programmeur. Frans Bromet - bekend van bijvoorbeeld 'Buren', 'De Verbouwing' en 'Alles Te Koop' - ziet een gat in de markt, en start een tamelijk professioneel opleidingsinstituutje.

In de reacties op dit artikel werden ook nog andere cursussen en opleidingen genoemd: Heeft iemand nog meer aanvullingen?


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Voor een medewerker zoek ik een dergelijke cursus. Ik vraag me alleen af wat de alternatieven zijn. Had Veronica ook niet een dergelijke cursus? Ik doel niet op die radio-cursus maar echt een cursus voor video van Veronica. Wie weet meer??

  geplaatst op
 • Peter dat klopt bij Veronica hebben we een filmschool waar je allerlei cursussen op het gebied van video, video bewerking enzovoorts kunt volgen. Op http://www.veronicafilmschool.nl/filmschool/ kun je daar alles over vinden.

  geplaatst op
 • Peter, wellicht een tip: http://www.sae.nl/courses.htm

  geplaatst op
 • Thanx voor de links, Guido en Frank! Ik zal ze ook even onderin het artikel opnemen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.