Speurders.nl stopt met fysieke winkels

Speurders.nl stopt met fysieke winkels

Erwin Boogert maakte er al eerder melding van en vandaag komt ook MarkingTribune (via Planet.nl) met het bericht dat de Telegraaf Media Groep (TMG) de deuren sluit van de laatst overgebleven Speurders Store. Het fysieke verlengstuk van koopjessite speurders.nl is geen nuttige toevoeging gebleken op tweedehands handel online.

TMG begon in november 2005 met Speurders Store, toen ondernemers in Den Haag en Beverwijk die naam op de etalageruiten van hun winkels mochten plakken. Doel was te onderzoeken of - na het succes van Speurders in de krant en op internet - er ook een fysieke loot aan de stam te ontwikkelen was. Speurders Store was gericht op mensen die geen zin of niet voldoende kennis hebben om online advertenties te plaatsen en te beheren. De winkeliers namen het werk tegen 36 procent van het uiteindelijke verkoopbedrag over en boden de spullen behalve op internet ook in hun winkel te koop aan.

De winkels brachten echter te weinig meerwaarde. Speurders-chef Leon Kramer: ‘Eerder al is de winkel in Beverwijk gesloten en nu is Den Haag ook aan de beurt. We dragen het concept over aan Troc International en stoppen er verder mee.’

Bron: Planet.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.