Noonhat, lunch on demand

Noonhat, lunch on demand
, Droombos Design

Brian Dorsey wil de wereld veranderen via lunch. En dat doet ie met zijn project Noonhat, een Django webapplicatie. Het werkt uiterst simpel met Googlemaps, een datumprikker en personal email. Een blind lunch afspraak met mensen uit je omgeving. Een stapje verder naar de integratie van sociale media in real life.


DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Jammer, werkt alleen nog in the US. Weet ook niet of dit in de boterhammen en Sodexho-cultuur van NL aanslaat. Maar het is een erg leuk idee en er is een redelijk simpel, maar effectief business model omheen te bedenken ;-)

  geplaatst op
 • Ja! leuk en moet ook in NL komen... Wat Edo zegt, klopt wel, maar ik denk dat er zeker een groep mensen in NL is die dit aanspreekt.

  geplaatst op
 • Leuk idd. De functionaliteit zou wel iets zijn voor een van de vele netwerkclubs in Nederland. Maar daarvoor is dit weer te vrij. Dus wat mij betreft de open variant. Je weet nooit wie je aan tafel treft!

  geplaatst op
 • ook aan de achterkant interessant (ik bedoel de horeca) omdat je ondernemers in steden kunt benaderen binnen soort affiliate model. ppc (pay per costumer). Of exclusiviteitscontracten... Er liggen crossmediaal ook veel mogelijkheden. En net als bij couchsurfing zouden personen ook gerankt kunnen worden, of zouden op andere manieren beoordelingen/rankings plaats kunnen vinden. ERG leuk concept... het is dat ik 't te druk heb, anders zou ik er wel voor willen gaan!

  geplaatst op
 • If you build it I will come..

  geplaatst op
 • Het is dat ik met Wizzi bezig ben, anders zou ik er ook voor gaan ;-) Maar er zijn vele interessante varianten te bedenken. Denk aan social gaming met de software van Spellbinder. Verjaardagsfeestje van je tienerzoon? Geef het aan op de kaart, plan het in en game met een andere jarige job in teams een mobile game in de stad.... etc. Sponsored by MacDonalds. Tijd voor een brainstorm?!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.