Mannen en hun speeltjes

17 augustus 2007, 05:11

‘De iPhone is klote’ riep Vincent Everts gisteren uit tijdens de lunch na de perspresentatie van Alice. Over Alice is hier al genoeg geschreven. Wat nog niet beschreven is zijn de mensen die daar aanwezig waren en de sfeer die daar in Restaurant de Kas in Amsterdam heerste.

Tijdens de lunch heb ik nog wat filmpjes gemaakt. Wat mij opviel waren vooral de mannen en hun speeltjes. In het eerste filmpje zie je waarom je vooral geen iPhone moet aanschaffen, het tweede filmpje toont het gat in de markt voor de toekomst en nummer drie? Ach, nummer drie is eigenlijk een Twitteronderonsje maar willen we u niet onthouden.

Draadloos stroom

Offline lunchen

Petra is sinds 1993 eigenaresse van Slijterij Wijnhandel de Vuurtoren te Breskens, blogt sinds 2003 op Meisje van de Slijterij en schrijft sinds medio 2005 een themaweblog over dranken. Naast altijd op zoek naar nieuwe (digitale) uitdagingen en er vast van overtuigd dat dit zakelijk ook interessant is, is ze samen met haar man de trotse ouder van twee prachtzoons.

Categorie
Tags

5 Reacties

  media

  Hilarisch!

  Je hebt absoluut talent om mensen bepaalde uitspraken te laten doen Petra; Sonja is er niets bij 😉


  17 augustus 2007 om 05:28
  Petra de Boevere

  Sonja Bakker? 🙂


  17 augustus 2007 om 05:29
  maarten lens-fitzgerald

  Ik kwam daar gister binnen en kreeg dirtect zo’n iphone toe geworpen. Ach het is nu al een commodity.

  Erg leuk die video’s!

  DIt is pas lifelogging


  17 augustus 2007 om 06:38
  vincente

  Petra is inderdaad geweldig. Even de uitspraak. Ik vond de Iphone inderdaad klote om zakelijk mee te werken VERGELEKEN met de Blackberry 8310, het typen van Emails is vreselijk, het zoeken in adressenboeken is vreselijk knullig, de snelheid van surfen is terrible met GPRS.

  Als IPOD is de Iphone SUPER, als browser met WIFI ook ongeevenaard. Om Email te lezen is het redelijk (je kunt niet zoeken en sorteren). Maar als je een dag je blackberry kwijt bent en met de Iphone moet WERKEN (niet entertainen) is het klote!

  Vincent


  18 augustus 2007 om 06:00
  Doron

  recentelijk mijn blackberry laten liggen ergens, geluk bij een ongelijk aangezien ik nu de 8300 heb. zakelijk gezien is bb gewoon het beste toestel. filmpjes kijken en muziek luisteren kan ik op mijn ipod.


  22 augustus 2007 om 01:34

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!