Too pissed to drive?

Too pissed to drive?
, ING Groep
@evr

Vooruit 't is zaterdagochtend dus even een luchtig item tussendoor. Reclame boven de urinoirs in het herentoilet is niet nieuw, maar dit Piss-screen is interactief! Het scherm vertoont een game in 'Need for speed'-stijl, waarbij je stuurt door tijdens het plassen iets meer naar links of rechts te richten.

En nu niet meteen reageren met wat doet dit nu weer thuis op Marketingfacts!? Het geheel is namelijk opgezet ter promotie van het taxi-gebruik bij vooral dronken mannen. Voor de liefhebbers is er meer achtergrondinformatie op het Piss-screenblog en onderaan deze pagina een 'making of' video. Nu alleen hopen dat er niet teveel mannen uit de bocht vliegen... (via: Basic Thinking)Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Helemaal mooi in combinatie met de koppeling met bluetooth om zo meteen het "visitekaartje" van het betreffende taxibedrijf op je telefoon te krijgen (zoals in het filmpje volgens mij gebeurt)

  geplaatst op
 • Ach, het is niet erg als ze uit de bocht vliegen, zolang jij er maar niet naast staat!!!! lol

  geplaatst op
 • grappig! origineel bedacht! Beter dan een reclame bord van Bob langs de weg als je al aan het rijden bent! ;)

  geplaatst op
 • een mooi concept, is er ook een vrouwelijke variant van bedacht? Ons geslacht is volgens mij al lang niet meer zo verschillend qua drankgebruik dan used to be...(bron: eigen kleine observatie (n=laag) in de binnenstad van amsterdam)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.