STIR publiceert online bereikcijfers voor juni

STIR publiceert online bereikcijfers voor juni

Vanmiddag zijn de junicijfers (xls) van de Stichting Internetreclame (STIR) vrijgegeven. Het bereik en het aantal bezoeken zijn min of meer gelijk gebleven ten opzichte van een maand geleden. In totaal bereikten de STIR-sites 69,7% van de doelgroep 13+ en werden 791 miljoen bezoeken afgelegd aan de deelnemende websites. Dat zijn er ruim 84 per persoon (via: stir.web-log.nl).

Nieuw in de cijfers zijn Spelpunt.nl, NUJIJ, Yourscene, Fashion, Smulweb, Nouveau, Tuinieren en Speurders. Recent zijn ook de sites van Hachette Filipacchi, MTV Networks, Tibaco Internet Media, RS Media Sales en Senior Publications toegevoegd. Het totaal aantal STIR-leden bedraagt halverwege 2007 56. Het aantal websites en channels dat gemeten wordt staat in juni op 386.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.