• Mobile
  wordt gesponsord door

Hotspots in kaart gebracht van campings, jachthavens en garages

Hotspots in kaart gebracht van campings, jachthavens en garages

Hotspots in kaart gebracht van campings, jachthavens en garagesAlhoewel veel mensen aangeven geen digitale media te gebruiken in de vakantie, wordt de groep die dat wel doet steeds groter. Voor die groep is de volgende tip van Peter Kentie wellicht interessant. Peter verwijst op Hotspot.nl naar Hotspotvinden.nl.

Deze site heeft niet alleen de Nederlandse en Belgische hotspots in kaart gebracht, maar biedt ook speciale overzichten van bijvoorbeeld alle alle Wi-Fi campings en ook de Nederbelgische jachthavens waar ongegeneerd gebruik gemaakt kan worden van Wi-Fi. In België is een hotspot bij de autodealer gemeengoed; in Nederland zijn er slechts 8 garages die deze logische dienstverlening bieden.

Veel surfplezier zou ik zeggen!


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 9 reacties op dit artikel

 • Maar kijk wel uit, want volgens de Consumentenbond is het allesbehalve veilig, dat internetten op vakantieparken... ;-)

  geplaatst op
 • Wij hebben een jaarplaats op De Paalberg (Ermelo, http://www.paalberg.nl), daar is sinds kort ook Wi-Fi. Je moet er wel iets voor betalen.

  geplaatst op
 • @Karel: Wat is de impact van de aanwezigheid van Wifi op je vakantiegevoel? Dat zou btw best een interessant onderzoek kunnen zijn...

  geplaatst op
 • Met een partner in het onderwijs en een jaarplaats op de een boerencamping aan de fluessen is wifi ernstig praktisch. Vorig jaar op http://pressefinne.web-log.nl daarom maar zelf maar een draadloos netwerk aangelegd. Voor gasten gratis. Wel even een logincode vragen bij de campingbaas. Uurtje werken,uurtje zeilen doet wonderen voor de creativiteit.

  geplaatst op
 • @mathijs: geen onderzoek wel wat cijfers van de Pressefinne:
  Aantal plaatsen: 25, over het seizoen heen heeft een krappe 40% zijn notebook mee. Van de vaste gasten (5) hebben er 3 standaard een notebook mee. Meest gebruikt: mailen, msnen en even kijken op http://www.buienradar.nl. Vorig jaar tijdens de regenperiode onstond spontaan een lan-party verspreid over 8 voortenten.

  geplaatst op
 • @matthijs die invloed is nihil. De weekenden dat we er zijn loop ik op de hei, lig ik in het (piere)bad of eet ik een patatje in de snackbar. Buiten ons is de gem. leeftijd 50+, de wi-fi mast wordt vooral als waslijnhouder gebruikt. :-)

  geplaatst op
 • @Karel: haha. Goed zo. Is het bier er ook goedkoop?
  @Paul: Interessant! Vooral buienradar is handig, natuurlijk. Voor als je een wandeling op de hei wil gaan maken... ;-)

  geplaatst op
 • Dat weet ik niet Matthijs, op de Veluwe wordt geen bier verkocht. :-)

  geplaatst op
 • *offtopic*

  Weet er iemand toevallig of er een tooltje is dat je complete excellbestanden in bv. Googlemaps kan importeren zodat je een overzicht hebt van alle adressen op de map.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.