TIME’s 50 Best Websites 2007

9 juli 2007, 13:30

Ieder jaar weer interessant om de lijst met beste 50 websites volgens TIME Magazine te bekijken. Het geeft je een aardig beeld van wat er op dit moment leeft op internet. Ook dit jaar zijn weer de beste websites geselecteerd in de categorieen Arts & Leisure, Audio & Video, News & Information, Social Networks en Web services.

Bezoekers van Time.com kunnen op dit moment stemmen op hun favoriete websites. Ik heb in ieder geval mijn stem gegeven aan Twitter, Netvibes en Last.fm. Zal zeker ook de andere websites uit de lijst nog eens goed bekijken. Zitten opnieuw een aantal pareltjes tussen!

Ook aardig zijn de 25 Sites We Can’t Live Without (met o.a. Amazon, Del.icio.us, Digg.com, Facebook, Flickr, Google, YouTube, Technorati en Wikipedia). In de lijst met 5 Worst Websites vinden we o.a. MySpace en Second Life.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  Roy

  Ik ga voor de verandering

  – Netvibes.com

  – Prosper.com

  – Joost.com


  9 juli 2007 om 14:48
  Sjorsp

  Joost? Sinds wanneer is dat een website? Het is gewoon een applicatie die op je PC runt. Daarnaast vind ik deze lijst 1 grote crap, wat is er zo goed aan LinkedIn? Je kan er in ieder geval van alles niks. Welliswaar zijn de meeste websites populair/handig/bekent/gehyped. Maar dat is wat anders dan GOED.


  10 juli 2007 om 08:12
  bart

  Second Life … sinds wanneer is dat een website :/ .

  Idd zoals Sjors zegt deze lijst is crap , als je alles overloopt.


  10 juli 2007 om 08:20
  Sjorsp

  En waar staat bijvoorbeeld Digg.com? Of een IMDB?

  Delicious?

  laat maar zitten dus.


  10 juli 2007 om 08:25
  media

  @Sjorsp, bart: ik zou zeggen, stem op je favoriete sites en zorg ervoor dat ‘slechte’ sites niet winnen!


  10 juli 2007 om 08:28

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!