TIME’s 50 Best Websites 2007

TIME’s 50 Best Websites 2007

Ieder jaar weer interessant om de lijst met beste 50 websites volgens TIME Magazine te bekijken. Het geeft je een aardig beeld van wat er op dit moment leeft op internet. Ook dit jaar zijn weer de beste websites geselecteerd in de categorieen Arts & Leisure, Audio & Video, News & Information, Social Networks en Web services.

Bezoekers van Time.com kunnen op dit moment stemmen op hun favoriete websites. Ik heb in ieder geval mijn stem gegeven aan Twitter, Netvibes en Last.fm. Zal zeker ook de andere websites uit de lijst nog eens goed bekijken. Zitten opnieuw een aantal pareltjes tussen!

Ook aardig zijn de 25 Sites We Can’t Live Without (met o.a. Amazon, Del.icio.us, Digg.com, Facebook, Flickr, Google, YouTube, Technorati en Wikipedia). In de lijst met 5 Worst Websites vinden we o.a. MySpace en Second Life.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Ik ga voor de verandering
  - Netvibes.com
  - Prosper.com
  - Joost.com

  geplaatst op
 • Joost? Sinds wanneer is dat een website? Het is gewoon een applicatie die op je PC runt. Daarnaast vind ik deze lijst 1 grote crap, wat is er zo goed aan LinkedIn? Je kan er in ieder geval van alles niks. Welliswaar zijn de meeste websites populair/handig/bekent/gehyped. Maar dat is wat anders dan GOED.

  geplaatst op
 • Second Life ... sinds wanneer is dat een website :/ .

  Idd zoals Sjors zegt deze lijst is crap , als je alles overloopt.

  geplaatst op
 • En waar staat bijvoorbeeld Digg.com? Of een IMDB?
  Delicious?

  laat maar zitten dus.

  geplaatst op
 • @Sjorsp, bart: ik zou zeggen, stem op je favoriete sites en zorg ervoor dat 'slechte' sites niet winnen!

  geplaatst op
 • Ook mis ik het 37signals pakket: Basecamp, Highrise, Campfire & Backpack

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.