Wereldwijd 1,25 miljard internetgebruikers

Wereldwijd 1,25 miljard internetgebruikers

Gisteren is er blijkbaar een ANP-bericht verstuurd waarin melding wordt gemaakt van het feit dat het aantal mensen dat op internet zit, de afgelopen vijf jaar wereldwijd is verdubbeld. Volgens een Duitse studie kunnen 1,25 miljard mensen internet gebruiken, dat is eenvijfde van de wereldbevolking. De komende jaren beginnen de wat minder technische landen aan in een inhaalrace. Daar groeit het internetgebruik harder dan in Europa, Amerika of Japan. Wereldwijd stijgt het internetgebruik de komende drie jaar met tien procent terwijl in Europa dat percentage niet boven de zeven procent uitkomt.

Heb nog niet kunnen achterhalen om welk Duits onderzoek het gaat (iemand?). Zelf maak ik voor dit soort cijfers meestal gebruik van Internet World Stats waar op dit moment het totaal staat op 1,1 miljard internetgebruikers.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.