Brian Nelson ontdekt YouTube

Brian Nelson ontdekt YouTube
, Carl Mangold

Brian Nelson, de vooral om zijn flitsende websites vermaarde bejaarde partytent en slangolieverkoper uit Texas, heeft YouTube ontdekt. Z'n video's zijn nog een beetje 'mat' qua vormgeving, en worden wellicht daarom nog niet echt vaak bekeken. Maar versies met kleurige looplichtjes en lichtkranten laten ongetwijfeld niet lang op zich wachten...
(Oproep: Kunnen de jongens en meisjes van Spunk, Retecool en GeenStijl er niet even een paar linkdumpjes aan wijden?)

Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Wat maakt de man of dit filmpje zo speciaal dat het hier genoemd moet worden?

  geplaatst op
 • en nog niet te vinden met Google onder partytent

  geplaatst op
 • @Thomas: Ik vind 't een leuk voorbeeld van progressieve internetmarketing.

  Deze oude man is vooruitstrevender dan menig groot bedrijf. Ongehinderd door strategen, designers en techneuten stroopt ie gewoon zélf z'n mouwen op en knutselt een website - en nu dus ook YouTube video-tjes - in elkaar. Het duurt vast niet lang of die gast gaat ook nog Twitteren ;-)

  @Raimo: De resultaten van Google zijn behoorlijk gelocaliseerd; de dichtst bij de zoeker z'n internetconnectie gevestigde bedrijven krijgen voorrang op de verder afgelegen zaken. In Texas staat ie waarschijnlijk wél aardig hoog ;-)

  geplaatst op
 • De waarde van dit soort amateurisme wordt overigens vaak onderschat. Kijk om te snappen wat ik hiermee bedoel eens naar dit filmpje. Terwijl wij diep fronzend 'waar is die man toch mee bezig?!?' denken, loopt de rest van Nederland met 'm weg. En dat heeft die Hilbrand heel goed door.

  geplaatst op
 • Hoho Carl, ik ging helemaal met je mee wat betreft Brian, helemaal cool, die opa. Het toont aan dat medialand er over tien jaar heel anders uitziet dan menigeen nu kan vermoeden.

  Maar Hilbrand!!! Hoe kun je??? ;-) Hij laat zich naaien door SBS en een of andere vage platenbaas voor een paar centen en wij zitten met chronische Napijn.

  geplaatst op
 • Op een van de vele nelson sites:

  You can find this site again by typing in the Google search engine the unique word "1______________" which is OR "____________1 " backwards.

  hilariteit

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.