De zesde online marketing blogkermis komt er aan!

12 mei 2007, 12:15

Gisteren kreeg ik een email van Karel Geenen met de vraag of ik op Marketingfacts wat aandacht wilde geven aan de zesde online marketing blogkermis die er aan staat te komen.

Het hele circus heeft even stil gelegen dus voor de zekerheid nog even kort de uitleg van een blogkermis die destijds in Nederland is gestart door Ruben Timmermans:

(…) Een blogkermis is een rondtrekkend fenomeen, waarbij vanaf een gastweblog de kermis wordt gehouden. Daarbij wordt er in een blogpost gelinked naar artikelen van de verschillende bloggers die meedoen aan de kermis. De kermis heeft een bepaald onderwerp en brengt recente artikelen van bloggers over dat onderwerp samen. De bedoeling is dat alle bloggers die artikelen laten meedraaien in de kermis, de kermis aankondigen op hun weblog. (…)

De zesde online marketing blogkermis zal op maandag 4 juni draaien, bij Karel Geenen dus. De deadline om artikelen in te sturen is dan de vrijdag daarvoor, dus 1 juni. Dat insturen doe je simpelweg door de URL van je artikel in te sturen naar {encode=”onlinemarketingblogkermis@gmail.com” title=”onlinemarketingblogkermis@gmail.com”}.

Ik heb voor deze blogkermis het vandaag geschreven artikel ‘Het einde van mediaplanning in zicht?‘ ingestuurd.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  Laurens T

  Is het niet de bedoeling dat het artikel ongeveer tegelijk met het online zetten van de kermis gepubliceerd is? (ja iets eerder uiteraard..)


  12 mei 2007 om 15:40
  media

  Ben inderdaad wel erg vroeg zie ik nu; ach, wie weet schrijf ik er straks nog één 😉


  12 mei 2007 om 15:43
  Laurens T

  Haha, nou ja het kan natuurlijk prima. Is verder een interessante post

  Ik vroeg het me meer af zeg maar, want anders zou ik zelf wellicht ook al 1 hebben 😉


  12 mei 2007 om 16:07
  André Scholten

  Ik ga zeker mee doen deze keer.


  12 mei 2007 om 17:16
  Gerben

  Hm…

  Artikel maken over LinkLove? Kunnen we mooi de kermis als voorbeeld nemen!


  12 mei 2007 om 17:48

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!