Playstation 3 aanhangers beplakken Microsoft pand

Playstation 3 aanhangers beplakken Microsoft pand

{title}Zo’n twee weken geleden verstoorde Microsoft de introductie van de Sony Playstation 3. Het lijkt er op dat de Sony aanhang revanche heeft genomen. Afgelopen nacht werd een groot spandoek opgehangen op het pand van Microsoft in Schiphol-Rijk met de tekst “This is Living”.

Vermoedelijk is het geheel tevens een bijdrage voor een prijsvraag van Gathering of Tweakers. In het kader van de samenwerking tussen tweakers.net en Sony was een PlayStation 3 ‘This is Living’ forum geopend, waarin gebruikers over de nieuwe Playstation konden discussiëren. Als afsluiter van dit forum werd een prijsvraag opgesteld met fraaie prijzen van Sony. Cowboy-Bebop bedacht de uiteindelijk opdracht voor de prijsvraag: “Verklaar in een verhaaltje, foto slide show, video, liedje of wat anders creatiefs waarom de PS3 voor jou ‘This is living’ is. Post je creatieve bijdrage op Youtube met de tag ‘GoT-is-living’ en plaats een link ernaar in het GoT-forum.” Een video rondom de plaatsing van het spandoek heb ik alleen (nog) niet gevonden bij de Gotisliving-group. Met dank aan Wilco voor de tip!DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.