VAC: Isobar Communications zoekt mediaplanners

12 maart 2007, 09:30

Isobar Communications is een online mediabureau en werkt voor klanten van Vizeum, Carat en Medialand.nl. Voor deze klanten verzorgt het de mediastrategie, mediaplanning, inkoop en evaluaties van de campagnes. Op dit moment werken ze met achttien ambitieuze mensen. Dat zijn de planners/consultants, de traffickers, de searchspecialisten en de creatieven.

Vanwege een sterke groei zijn ze op zoek naar:

Mediaplanners

Jouw taken zullen bestaan uit het hele proces van de planning tot aan de evaluatie van de campagnes van jouw klanten. Om jouw klanten optimaal van dienst te zijn onderhoud je natuurlijk goed contact met exploitanten en zorg je ervoor dat jouw klanten maximaal resultaat halen uit hun campagnes. Je hebt al ervaring binnen de mediabranche. Online ervaring is een pré.

Junior Mediaplanners

In eerste instantie zullen jouw taken bestaan uit het verzorgen van rapportages voor klanten, de planning van de online campagnes en het contact onderhouden met klanten en exploitanten.

Database-analist

Online mediaplanning genereert veel data met betrekking tot inkoop, optimalisatie en campagneresultaten. Om al die data efficiënt te ontsluiten zijn we op zoek naar een data-analist. Het omgaan met grote databestanden is voor jou gesneden koek. Over dataprogramma’s hoeft niemand je iets uit te leggen. Je grijpt graag de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de bedrijfsvoering van Isobar. Ervaring in media is geen must.

Search Specialisten

iProspect is het zoekmachinemarketing label van Isobar. Er werken zes mensen op het gebied van zoekmaching-optimalisatie en zoekmachine advertising. We zijn op zoek naar meer specialisten.

Om het gehele team te ondersteunen zijn ze ten slot op zoek naar een:

Stagiair

Bij voorkeur volg je een opleiding in de richting communicatie of media. Je zal de mediaplanners ondersteunen in al hun werkzaamheden en krijgt de kans om zeer veel te leren binnen deze dynamische branche.

Wat vragen ze:

Mbo/Hbo-niveau

Goede teamplayer , maar ook in staat zelfstandig te werken

Uitstekende contactuele eigenschappen.

Cijfermatig inzicht

Enthousiasme

Wat bieden ze:

Een informele werksfeer in een gezellig jong team

Een passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden

Volop groeimogelijkheden binnen het bedrijf

Een prachtige locatie op grote hoogte (de IJ-toren) op 10 minuutjes lopen van Amsterdam CS

Heb je interesse? Mail dan je CV met motivatie naar Jasper Lamers, managing director Isobar, jasper.lamers@isobar.net.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!