• Mobile
  wordt gesponsord door

KPN probeert bellers af te kopen

KPN probeert bellers af te kopen
,

{title}Als iemand in je omgeving begint te klagen over KPN InternetPlusbellen, dan is er echt iets mis. Dat gebeurde mij gisteren. Een kennis kan wel bellen, maar geen telefoongesprekken ontvangen. En hij is de enige niet. De Consumentenbond en Radar hebben reeds vele klachten ontvangen.

In een persbericht geeft KPN nu aan, dat het klagers over het produkt InternePlustbellen compensatie gaat geven. De klagers kunnen twee maanden gratis bellen naar vaste nummers binnen Nederland, maar is dat echte compensatie. Zolang de dienst niet werkt betaalt de klant niet. Individueel worden er regelingen getroffen voor de klagers. KPN geeft wel aan dat zij technisch kan voldoen aan de eis van de Consumentenbond om vrijdag de problemen opgelost te hebben. Een KPN woordvoerder zei tegen Radio 1, dat het gaat om 25.000 mensen en waarschijnlijk om veel meer, die problemen hebben met het produkt. In een persbericht zegt KPN dat het aantal monteurs verhoogd is van 350 tot 440 en is het call center uitgebreid van 200 naar 1000 medewerkers. Eerder had KPN de advertentiecampagnes voor dit produkt tijdelijk stopgezet.

Opvallend is dat KPN aangeeft dat het produkt in 5 procent van de gevallen niet werkt. Exacte getallen wil de woordvoerder niet noemen. Hij geeft aan dat KPN eind vorig jaar een half miljoen abonnees had. Aangenomen mag worden dat het aantal abonnees sinds die tijd nog meer gegroeid is en dat het aantal probleemgevallen dus veel groter is.

Ook is het algemene aanbod van KPN opvallend. De klagers kunnen 2 maanden bellen met alle vaste nummers in Nederland. Nu gaat het om internet bellen, dus dat kan niet zoveel kosten. In feite krijg je tegenwoordig bij het Oneindig abonnement van Telefort, óók KPN, naast alle 2 miljoen Telefort mobiele abonnees, alle 6 miljoen vaste telefoonabonnees gratis.


DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Het wordt nog erger.... de meeste mensen die in die periode internetPLUSbellen afsloten deden dit denk ik inclusief de aanbieding..... voel je hem aankomen?
  6 maanden gratis bellen naar vaste lijnen (korting van 10 per maand)

  geplaatst op
 • In je artikel staat steeds InternetBellenPlus. Het moet echter zijn InternetPlusBellen.

  geplaatst op
 • @KJ

  Slordig van me. Ik zal het corrigeren.

  geplaatst op
 • En je hebt het over Telefort, dat moet Telfort zijn :-)

  geplaatst op
 • Dank je Walter.

  Uiteindelijk is het toch een leuke discussie geworden.

  geplaatst op
 • Als je zo'n 80 tot 100 mensen gesproken hebt bij de KPN wordt je op een gegeven moment murf. Je wordt apaties en depressief en tot de dag van vandaag heb ik geen redelijke schadevergoeding gekregen en ben ik veel depressief. Ik vind dat zo'n organisatie een hoeveelheid negatief zinloos geweld in onze samenleving pompt waarbij de aandeelhouders hun zaken vullen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.