Wie gaan het komende jaar internet veranderen?

5 maart 2007, 08:57

Op 1 juni is er weer een The Next Web Conference in Amsterdam en dit jaar is er ook een heuse The Next Web Awards. Oftewel, welke bedrijven, services en personen gaan het komende jaar het internet veranderen en hebben daarmee een grote impact op de manier waarop wij leven en zaken doen?

Het publiek bepaald welke bedrijven worden voorgedragen voor de nominatie ronde en nadat de vakkundige jury de nominaties bekend heeft gemaakt (op 15 april) mag het publiek bepalen wie met de prijzen naar huis gaan. De acht categorien waarin een award te verdienen valt zijn:

Entertainment (Let me entertain you!)

Social (You and me)

Search (Find it!)

Disruptors (Give me your share, now!)

Web Celeb (Who’s the (wo)man!)

Beta & Stealth (Rookie of the year)

Populizr (Show me the visitors)

Company (One company, to rule them all..)

The Next Web Conference wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden en richt zich op de toekomst van het internet. Ook dit jaar zullen vele bekende namen ten tonele verschijnen. De dag zal worden gemodereerd door Scott Rafer (CEO MyBlogLog) en o.a. Rod Beckstrom, Jason Calacanis, Deborah Schultz, Dick Hardt, Marc Canter, Tariq Krim en Felix Petersen zullen hun visie over het internet delen met de aanwezigen.

Naast prominente sprekers krijgen succesvolle nieuwe Europese internet bedrijven de kans om zichzelf in korte sessies te presenteren. Big Bang Ventures zal daarnaast een speedpitching sessie hosten, waarbij Europese Entrepreneurs volgens het SpeedDating concept in contact worden gebracht met Venture Capitalists en internationale pers. Hiervoor kan men zich na registratie gratis opgeven.

The Next Web Conference en The Next Web™ Awards zijn een absolute must voor iedere vooruitdenkende CEO, internet entrepreneur, innovatieve strateeg en fondsbeheerder. Vele invloedrijke internet professionals uit binnen- en buitenland zullen aanwezig zijn.

Patrick en Boris, opnieuw veel succes met de organisatie en ik zie jullie op 1 juni!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Patrick

  Mooi dat je er weer bij bent Marco.

  We zullen er weer een inspirerende dag van maken met de uitreiking van de Awards als toetje.

  Misschien niet een conferentie voor de doorsnee marketeer, maar wel DE conferentie voor de die hard web-savvy, de entrepreneur, de investeerder. Alle web2.0 insiders zullen er zijn.

  PS leuk dat je het even noemt, mediapartner


  5 maart 2007 om 15:19
  ewout@onedaycompany.nl

  Ik zal er bij zijn. Was de vorige keer erg leuk – het enthousiasme over de mogelijkheden van internet was helemaal aanwezig. En het is altijd goed om te zien welke leuke en goede initiatieven uitgebroed gaan worden in 2007/2008.


  6 maart 2007 om 08:04
  media

  Dat zou inderdaad een leuke discussie kunnen opleveren Bas. Ben je er trouwens bij op 1 juni?


  6 maart 2007 om 19:22
  BasPaauw

  Dat is een hele goede vraag Marco 😉 Ik hoop het wel in ieder geval.


  6 maart 2007 om 19:32

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!