Frank Heemskerk ook staatssecretaris Telecom & ICT

Frank Heemskerk ook staatssecretaris Telecom & ICT

Na D66 (oud-minister Brinkhorst en oud-staatssecretaris Van der Laan) en CDA (minister Joop Wijn en minister Maria van der Hoeven) gaat de verantwoordelijkheid voor telecommunicatie- en ICT-beleid in het nieuwe kabinet naar PvdA-Staatssecretaris Frank Heemskerk (via DutchMedia).

Heemskerk - die primair staatssecretaris is voor internationale handel, alsmede het MKB en toerisme - heeft in zijn nieuwe rol de politieke bestuursverantwoordelijkheid gekregen voor onderwerpen als het digitaliseringsdossier waaronder ook kabel, ether en satellietuitzendingen van radio en televisie (inclusief DVB-T, DAB, DRM+ e.d.) alsmede de regulering met betrekking tot kwestie van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA) en het frequentiedossier (FM, AM e.d. inclusief Agentschap Telecom).


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • shameless plug, het regeer accoord 2007 in een wolk

    geplaatst op
  • Als staatssecretaris van cultuur en media deed Medy van der Laan behoorlijk wat stof opwaaien vanwege haar plan om het omroepbestel te hervormen. In haar nieuwe rol blijft Van der Laan betrokken bij het Media Park in Hilversum, al is haar invloed niet inhoudelijk. Ze wordt namelijk per 1 maart programmadirecteur/partner van TCN Property Projects, een vastgoedonderneming die onder andere eigenaar is van het Media Park (bron: RW).

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.