Twinkle wint LOF Innovatieprijs 2007

Twinkle wint LOF Innovatieprijs 2007

Twinkle wint LOF Innovatieprijs 2007Op donderdag 18 januari zijn in The Grand in Amsterdam tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond de winnaars van de LOF Prijzen 2007 bekendgemaakt. 

Dit jaar is Auto & Motor TECHNIEK (Reed Business Information) winnaar geworden van de LOF Prijs voor Vakinformatie. Andere nominaties in deze categorie waren FiscaalTotaal (Reed Business Information), Misset Horeca (Reed Business Information), Sprout (VNU Business Publications) en Tijdschrift voor Marketing portfolio (Kluwer). Aan de LOF Prijs voor Vakinformatie 2007 is een legpenning en een geldbedrag verbonden van € 10.000,-.

TWiNKLE (BPP), vakblad voor webwinkeliers, is is winnaar geworden van de LOF Innovatieprijs, een stimuleringsprijs voor innovatieve vak en wetenschappelijke informatie. De andere nominaties in deze categorie waren Kluwer Navigator (Kluwer) en Dax Magazine (CCK Media). Aan de LOF Innovatieprijs 2007 is een legpenning en een geldbedrag verbonden van € 5.000,-. ‘Wij zijn natuurlijk ongelofelijk trots op deze prijs’, vertelt Marieke Verdonk, hoofdredacteur van Twinkle. ‘Het is een kroon op een jaar hard werken en een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg.’ Ook uitgever Paul Petermeijer (BBP) is erg blij met de prijs. ‘Wij weten dat we met Twinkle op de goede weg zitten, maar met de prijs krijgen we de erkenning van vakmensen.’

De jury van de LOF Prijs bestond uit Flip Vuijsje, voorzitter, o.a. hoofdredacteur van Arts & Auto, voorheen hoofdredacteur van onder andere Intermediair,  Lize Alink, hoofdredacteur Binnenlands Bestuur van Kluwer bv, voorheen o.a. uitgever van Vrij Nederland, Klaas de Boer, directeur van uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum bv, Arend Jan Kornet, directeur van Arko Uitgeverij bv en Menno van der Veen, zelfstandig grafisch ontwerper/art director, werkzaam voor b2b- en b2c-opdrachtgevers.

Marieke en Paul, gefeliciteerd met jullie verdiende prijs! Theo, Kari-Anne, Elsbeth, inderdaad jammer maar volgend jaar gaan jullie die prijs gewoon pakken!


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.