BMW start online hype

BMW start online hype
, ING Groep
@evr

Mooie case op gebied van viral marketing; BMW heeft op haar internationale site een flash filmpje gezet van een nieuw device dat half januari wordt onthuld. Het filmpje laat een device zien dat continu wordt ‘gemorphed’ met daarbij aangegeven dat het MP3’s, DVD’s en CD’s kan spelen, een USB en Bluetooth-connectie heeft, voice-commands aan kan en een LCD-display heeft met 65.000 kleuren. Meer wordt er niet onthuld, met gevolg dat iedereen zich afvraagt wat is het? Speculaties lopen inmiddels uiteen van een samenwerking met Apple iPhone tot een GPS-videodevice.Raak vanuit het juiste merk, de juiste snaar en de Diggers en bloggers tot en met Engadget aan toe, pakken het op met de nodige discussies tot gevolg. 15.000 dollar betalen is geheel niet nodig. Nu alleen hopen dat het geen anti-climax gaat worden. Ook ik blijf overigens zitten met de vraag wat is het? ;-)

Bron: web-strategist.com


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • het nieuwe multi-media device waar iPod, TomTom, mobile internet en radio zijn geintegreerd. Da's toch duidelijk ;-)

  geplaatst op
 • BMW = duitse driewieler met anti rollcage en automatische routplanner(denk Rotterdamse haven) toch? :-)

  geplaatst op
 • Hmm..Expectation Management.

  Hoop dat ze nu niet overpromisen(lekker nederlands woord).

  geplaatst op
 • Ik denk dat 't een nieuwe 'autoradio' is, die je bij het uitstappen als portable MP3 speler in je jas stopt.

  geplaatst op
 • Ik vraag me af of we het hier over een hype kunnen hebben. Volgens mij biedt dit filmpje daar veel te weinig voor. Het is een leuke teaser, maar daar houdt het toch wel mee op...
  Wat dat betreft waren de BMW short films een stuk beter.

  geplaatst op
 • Het filmpje wekt in ieder geval nieuwsgierigheid. En gezien het aantal reacties her en der HEEL VEEL nieuwsgierigheid. In ieder geval viral dus, voor hype is het nog te vroeg.

  Ik zie overigens ook een camera met zoomlens, of is dat whishful thinking?

  RA

  geplaatst op
 • "Raak vanuit het juiste merk, de juiste snaar en de Diggers en bloggers tot en met Engadget aan toe, pakken het op met de nodige discussies tot gevolg." Nintendo heeft de laatste anderhalf jaar niet anders gedaan met de Wii. Het zijn meesters in regiseren en continueren van hypes rondom hun producten.

  Daar kan BMW nog van leren! En de Wii voldoet ook nog volledig aan alle verwachtingen. Heb afgelopen weekend voor het eerst met 4 man gedubbeld met tennis. Echt te cool!!! :-)

  Ben het trouwens helemaal met Carl eens: steek het device in je BMW en je auto start en je hebt je hele multimediale collectie on-the-go..... het schermpje van je idrive is je interface en daar kan je lekker je films op kijken.....

  geplaatst op
 • @Ronald: Leek mij ook een zoomlens wat voorbij kwam in het filmpje.

  Ik mis in alle reacties eigenlijk de mogelijkheid om te bellen? Is dat niet een gemis bij zo'n alles in één gadget?

  geplaatst op
 • @ Erik: zou mooi zijn ;-)

  Ben overigens heeeeeel benieuwd naar de prijs van dit interessante apparaat. En nog meer naar de electronicapartners achter de gadget. Philips zit in parkeergarages, vermoed ik (zie mijn weblog).

  RA

  geplaatst op
 • En het is... een auto!

  Goeie viral van BMW!
  http://www.autoblog.nl/archive/2007/01/24/blij-met-een-dode-mus-bmw-gadget

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.