Belastingdienst lanceert herinneringsservice

Belastingdienst lanceert herinneringsservice
, ING Groep
@evr

Afgelopen dinsdag is de Belastingdienst gestart met een campagne over de Voorlopige Teruggaaf. Deze maand moet je je Voorlopige Teruggaaf controleren en aangezien december een drukke maand is, heeft de Belastingdienst een herinneringsservice opgezet. Op OneeikvergeetmijnVT.nl kan iedereen een herinnering instellen voor wie dan ook. Telefoonnummer in combinatie met wat persoonlijke gegevens van de ontvanger, zijn voldoende voor een herinneringsbelletje op maat. Campagne loopt via TV, radio, bannering en Adwords en is opgezet door S-W-H.com, die eerder ook It’s Payback time ontwikkelde.

Ik moet je zeggen dat het zeker voor de overheid leuke initiatieven zijn met aardige mogelijkheden om de boodschap te customizen op de ontvanger. Medio januari hopen we vanuit S-H-W wat resultaten te hebben ontvangen over gebruik e.d. en hier te kunnen delen. Zo en nu ga ik de Belastingdienst maar eens herinneren aan mijn aanvraag Kinderopvangtoeslag van inmiddels ruim 9 maanden geleden ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Inderdaad een leuk initiatief, en ook nog eens functioneel.. Maar hoeveel tonnen heeft de ontwikkeling van deze site nu weer gekost? :-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.