VAC: Tam Tam zoekt eMarketing professionals

6 december 2006, 07:23

Tam Tam zoekt eMarketing professionalsFull-service internetbureau Tam Tam in Delft, met klanten als Oxxio, De Hypotheker, Bouwfonds, Mojo Concerts en Royal Haskoning is op zoek naar eMarketing professionals met een heldere kijk op de mogelijkheden binnen digitale marketing. TamTam is voor de businessunit eMarketing Services op zoek naar:

eMarketing specialist

Als allround eMarketing specialist heb je ruime ervaring met de inzet en optimalisatie van digitale media en bijbehorende middelen (web analyse, search marketing, email marketing) die worden ingezet voor een optimaal rendement. Je bent in staat om een klantvraag te vertalen naar een concrete oplossing én vervolgens daadwerkelijk te implementeren.

Web Analist

Als Web Analist analiseer je het gedrag van de gebruikers op de sites van de klanten van TamTam en adviseer je deze klanten over de door te voeren verbeteringen.

Search Marketing specialist

Je weet hoe je websites kan optimaliseren (ook technisch) zodat ze beter vindbaar zijn in de natuurlijke resultaten van zoekmachines.

De businessunit eMarketing Services is dé partner voor exploitatie van digitale media. Dit vanuit zowel een bedrijfsmatige, functionele als technische invalshoek. De cultuur bij TamTam is informeel, maar zeker professioneel. Er is veel vrijheid om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan. De organisatie kent korte lijnen en is transparant. Er wordt hard gewerkt en veel gelachen. Er is altijd ruimte voor humor.

Herken je jezelf in één of meer van deze beschrijvingen en wil je de volgende stap in je carrière verder bespreken, neem dan contact op met Melanie van Wijngaarden, t: 015 – 750 2000, of stuur je brief met cv naar {encode=”recruitment@tamtam.nl” title=”recruitment@tamtam.nl”}. Dan nemen zij contact met jou op!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

1 Reactie

    rjmvandiepen

    @daniel

    heb jij er al eentje gevonden?


    6 december 2006 om 20:49

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!