VAC: KPN zoekt E-Business manager consumenten markt

1 december 2006, 05:21

KPN zoekt E-Business manager consumenten marktKPN is de afgelopen jaren uitgegroeid van een telecombedrijf tot een veelzijdige multimediaonderneming voor consumenten en ICT dienstverlener voor de zakelijke markt. Denkend vanuit de klanten brengt KPN continu nieuwe concepten, diensten en producten op de markt. Voor vaste en mobiele telefonie, maar ook voor breedbandverbindingen, televisie en een brede reeks andere diensten

De afdeling E-business is, in samenwerking met de business units van KPN, verantwoordelijk voor de commerciële exploitatie van KPN.com. Per maand komen op deze site meer dan 1,8 miljoen unieke bezoekers, waarmee het tot één van de meest bezochte websites van Nederland behoort met een zeer hoge naamsbekendheid. De uitdaging blijft om voor klanten een invulling te geven aan een website die eenvoudig is, je persoonlijk aanspreekt en betrouwbaarheid uitstraalt. Daarom zoekt KPN nog verschillende mensen die resultaten neerzetten bij het hardst groeiende verkoopkanaal van KPN.

E-business manager consumenten markt

In samenwerking met interne- en externe business partners begeleid je marketingacties van begin tot einde. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de budgettering en financiële onderbouwing en realiseer je verbeteringen van de site.

Kijk voor meer informatie over de functies op de website onder werken bij KPN.com of neem contact op met KPN Recruitment, Annelies te Selle, telefoon (070) 343 64 38. Direct reageren via het online sollicitatieformulier kan natuurlijk ook.

Voor meer informatie www.kpn.com/carriere.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

2 Reacties

  Annet

  “a postsocial generation demands and deserves a depeopled learning environment”

  Gevolgd door een foto waar studenten physiek op rij achter hun computer zitten, daarin zit ‘m de contradictie. Daarin zit ‘m de hoop dat dit scenario niet op getoonde wijze werkelijkheid wordt.

  Een transhumanistisch onderwijssysteem in 2020? Vreselijk! (interessant).

  De eerste gedachte wat in mij opkwam: zorgt men ook voor een OV studentenkaart wereldwijd geldig, studenten als transumers van de toekomst? Ter stimulatie van sociale intelligentie, culturele bewustwording?

  Person to person meetings in de fysieke ruimte, absoluut een verantwoordelijkheid voor de overheid, het bedrijfsleven en developers.


  1 december 2006 om 08:08
  Annet

  die moest onder het volgende artikel geplaatst worden 😉


  1 december 2006 om 09:06

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!