• Mobile
    wordt gesponsord door

Gebruikers online video ouder dan verwacht

Gebruikers online video ouder dan verwacht
,

Gebruikers online video ouder dan verwacht

Maar een kwart van het internetpubliek in Amerika bekijkt online video. Bovendien is het publiek gemiddeld oud. Meer dan de helft van de kijkers is ouder dan 35 jaar. Dit komt uit resultaten van onder meer een onderzoek van Bigresearch en wordt uit de doeken gedaan op Forbes.com.

Volgens Bigresearch was de gemiddelde leeftijd van een online videokijker in oktober 2006 39 jaar. En op grond van cijfers van meetbureaus als Nielsen/NetRatings, comScore en Quantcast maken 35plussers tussen de 48 en 65 procent van het kijkerspubliek uit.

Volgens Forrester Research komt video kijken als activiteit na e-mail (96 procent van de internetters gebruikt dit), msn’en (37 procent) en spelletjes (36 procent) als vierde met 25 procent van de internetters die hieraan tijd besteedt. Dat is overigens meer dan de 12 procent die muziek ophaalt.

Bron: Molblog


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.