Top 50 artikelen over blogging

Top 50 artikelen over blogging

Top 50 artikelen over bloggingFrank Janssen heeft een lezenswaardige artikel op Frankwatching waarin hij op basis van een publicatie van Neil Patel een overzicht geeft van de top 50 artikelen over blogging. Daarin maakt hij onderscheid in artikelen met adviezen over het lezen en schrijven van blogs, internationale tools voor het maken van blogs, design van blogs, marketing van blogs, corporate blogging en boeken over blogging.

Een mooi moment om binnenkort mijn eigen dossier over businessblogs eens bij te werken. Verder is het denk ik ook aardig om eens met een goed dossier te komen over corporate blogging in Nederland. Ben-Anne is hiervoor recentelijk gestart met een overzicht van corporate blogs in Nederland.

Iemand nog aanvullende suggesties van Nederlandse artikelen die in het dossier thuis horen?


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.