Nederland in de digitale versnelling

Nederland in de digitale versnelling

Afgelopen week werd voor de negende keer het eNederland Congres georganiseerd. Dit keer tot stand gekomen door een samenwerking tussen ECP.NL, Kenniscentrum e-overheid, NICTIZ, RFID Platform Nederland en Thuiswinkel.org.

Een interessant programma met aandacht voor onderwerpen als e-overheid, e-health, e-business en e-retail. Was er dit keer zelf niet bij maar heb met plezier de samenvattingen gelezen op Twinkle en Emerce (iemand nog andere verslagen gezien?).

Op het congres in Zeist werd ook de nieuwe Overheid.nl gelanceerd, in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK). Harry van Zon, directeur Informatie en Innovatie van BZK onthulde de nieuwe reïncarnatie van de ‘wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden.’ De website wordt beheerd door het programmabureau Advies Overheid.nl, onderdeel van ICTU.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.