Samenvatting ad:tech op 212 Amsterdam

Samenvatting ad:tech op 212 Amsterdam

Deze week vindt de ad:tech conferentie in New York City plaats. Ad:tech is het evenement op gebied van interactieve marketing dat jaarlijks in verschillende steden wordt georganiseerd. De ad:tech conferentie in New York City is volgens kenners de enige echte en met bijna 10,000 bezoekers ook veruit de grootste.

Uiteraard volgen we ad:tech via Technorati en Flickr maar ik zal ook proberen om er volgende week dinsdag 14 november (vanaf 19:30 uur) bij te zijn als op 212 Amsterdam een samenvatting van ad:tech wordt gepresenteerd. De lokatie is zoals gebruikelijk Felix Meritis in Amsterdam.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Met dat ik dit schrijf realiseer ik me dat ik zelf niet eens kan; iedere twee weken op dinsdagavond zit ik bij de interactive course van mediaflex. Zou aardig zijn als iemand hier een kort verslag kan maken van ofwel adtech zelf of van de presentatie op 212 amsterdam. Iemand?

  geplaatst op
 • Nou, bij het afscheid van Anton van Elburg vanavond in Amsterdam heb ik anders wel meer dan 10 bezoekers gezien. Wat mij betreft het grootste event op onlinemarketinggebied dus.

  geplaatst op
 • Meer dan 12.000 "pre-registers" en dat was te merken ook! Later meer, nu eerst even bijkomen...

  geplaatst op
 • Zou top zijn als je een kort verslag kunt geven Bas!

  geplaatst op
 • Ik ben ruim een maand geleden naar de ad:tech London geweest, was ook erg interessant. De volgende ad:tech's in de buurt, namelijk Parijs (20-21 februari) en Hamburg (22-23 mei), staan dan ook in mijn agenda ingepland.

  geplaatst op
 • Marco, als mijn vrouw nog niet bevallen is ben ik bij die 212 aanwezig. Ik zal als het lukt een samenvatting maken.

  geplaatst op
 • Er komen in ieder geval als 3 sprekers van ebudy, traffic4u en fris idee.

  Stuur even een mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) als je een samenvatting wilt geven. Ik coordineer ea.


  Schrijf je in op 212amsterdam.nl . De bijeenkomsten zijn altijd gratis en ook de drank is gratis!

  Nu weer snel naar de beurs voor de leukste gadgets zodat we die volgende week weg kunnen geven.

  (Oh Ja het congres is zeer interessant, leuke quotes, cases en inspiratie!)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.