Peterson brengt proces van webanalytics in kaart

Peterson brengt proces van webanalytics in kaart

Zoals eerder aangekondigd werd afgelopen week in Washington DC het meerdaagse webanalytics congres Emetrics Summit georganiseerd. Eén van de sprekers was Eric T. Peterson die in zijn presentatie The Web Analytics Business Process een aardig overzicht geeft van de verschillende stappen in het proces van webanalytics (via: Jethro).

En nu we het toch over webanalytics hebben, op 12 december om 15.00 uur organiseert Emerce live het Web seminar Online Business Improvement waarin een panel van deskundigen (o.a. Eduard de Wilde, Martin de Boer, Eric Braam en Enrico verhulst) discussieren over webanalytics. Ik heb zelf de eer om het panel voor te zitten.

Daniel, ben je eigenlijk nog naar de Emetrics Summit geweest?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Avinash Kaushik heeft op zijn weblog een aardige samenvatting van Emetrics Summit. Aanrader!

  geplaatst op
 • Eelco van Kuik van Arroba is er geweest. Hij was spreker over A/B testen en Multivariaat.

  Zelf kon ik niet.

  geplaatst op
 • Dag allemaal,

  Het was interessant om Eelco te leren kennen in Washington. Ik kijk erop uit om jullie allemaal op 12 december beter te leren kennen.
  Mijn echtgenoot & collega, René Dechamps, heeft de presentatie gezien van Arroba omdat ons bderijf OX2 een MVT module verzorgen voor onze klanten die onder onze CMS draaien. Meer informatie op www.onisystem.eu. OniSystem is ook SEO friendly by the way.

  Ik had ook nog gepost over de eMetrics en ja, ik doe dat meestal in het Engels (ben franstallig maar van Nederlandse nationaliteit en werk meestal op een panEuropees niveau) maar ik denk niet dat dat een probleem zou moeten zijn in Nederland, of wel?
  Hierbij dus mijn kommentaar over de eMetrics opwebanalytics.wordpress.com.

  Met vriendelijke groeten,
  Aurélie Pols

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.