Keuze uit 5851 nieuwbouwwoningen

16 oktober 2006, 13:15

Eindelijk transparantie! Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning is er nu Niki. Dat staat voor Nieuwbouw Kiezen en is de eerste website in Nederland met een actueel en volledig aanbod van nieuwbouwwoningen. De website is een gezamenlijk initiatief van de ontwikkelings- en bouwbranche en wordt onderschreven door het Ministerie van VROM en de consumentenorganisatie Vereniging Eigen Huis (VEH).

Het grote verschil met andere website’s is dat Niki.nl concrete en actuele informatie over verschillende woningen toont en dus niet per project. Er kan op diverse criteria (regio, prijs, type, enz.) gezocht worden in het totale aanbod, waardoor het makkelijker is om een geschikte woning te vinden. De (vaak zeer gebrekkige) informatie van gemeenten en projectontwikkelaars is hierdoor niet meer nodig. De inmiddels aangesloten partijen brengen gezamenlijk ruim de helft (het streven is 70% binnen 3 jaar) van de nieuwbouwwoningen op de markt. Zij hebben zich verplicht al hun woningen de komende jaren op niki.nl aan te bieden.

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Marc

  En ook hier, net als bij Funda, geen RSS-ondersteuning. Onbegrijpelijk dat juist woningsites geen gebruik van RSS (willen) maken.


  16 oktober 2006 om 15:35
  Daphne

  Dit logo moet echt niet kunnen, lijkt echt veel te veel op het logo van Q-dance!

  Heel slecht gejat!


  17 oktober 2006 om 06:46

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!