VAC: Semilo zoekt sales manager

6 oktober 2006, 04:20

Semilo zoekt sales managerSemilo is in oktober 2005 begonnen met de exploitatie van websites. In een jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een netwerk van websites dat elke maand ruim 20% van Internettend Nederland bereikt. Dat doen ze niet alleen, maar in samenwerking met bijna 50 partnersites. Voorbeelden van sites die onderdeel uitmaken van ons netwerk zijn @Home, Expedia, Chello, ATP, Autobytel, Blog.nl en Jaggle.

Omdat het einde van onze groei nog lang niet in zicht is, zijn ze op zoek naar de sales en account manager die ze kan helpen bij het realiseren van deze groei. Als sales manager ben je verantwoordelijk voor het verkopen van commerciele ruimte op de sites van onze klanten. Dit zijn de ‘standaard’ buttons en banners, maar ook contentintegratie, sponsoring en email marketing behoren hiertoe.

Je handelt pro-actief in het benaderen van nieuwe adverteerders en mediabureau’s, weet je bestaande klanten goed op de hoogte te houden van de nieuwe ontwikkelingen en denkt mee over nieuwe mogelijkheden om online campagnes optimaal te laten verlopen.

Kortom, jouw profiel:

– je bent een pro-actieve sales en account manager

– je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in de online (media) sales

– je schrikt niet van een target

– je bent communicatief sterk

– je woont in (de buurt van) Amsterdam

Jouw taken:

– genereren van nieuwe klanten, pro-actief benaderen van potentiële klanten

– contact onderhouden met bestaande klanten en mediabureau’s

– maken van voorstellen en offertes

– bijhouden en optimaliseren van campagnes

Ons profiel:

– wij zijn een jonge en flexibele onderneming

– wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling

– wij betalen een goed salaris en een betere bonusregeling!

– wij bieden een dynamische werksfeer in een dito kantoorgebouw in hartje Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op www.semilo.nl. Je sollicitatie en CV en eventuele vragen kun je sturen naar jobs@semilo.nl t.a.v. Marcel Schuyt.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!