• Mobile
    wordt gesponsord door

Handig truukje voor videobloggers

Handig truukje voor videobloggers
, Carl Mangold

Een van de lastigste dingen bij videobloggen is het stabiel houden van je kleine ‘point and shoot’ cameraatje. Pakweg een eeuw geleden heeft iemand daar echter al een simpele oplossing voor bedacht. Bouwinstructie: 1) Koop een vleugelmoer die in je statiefbevestiging past. 2) Boor daar een gaatje in. 3) Bevestig daar een twee meter lang metalen kettinkje aan. Gebruiksinstructie: 1) Schroef de vleugelmoer met kettinkje in je camera. 2) Houd de camera op de gewenste hoogte. 3) Ga op de ketting staan en houd deze strak.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ik loop al voor l*l omdat ik loop te filmen, en nu moet ik ook nog op pad met een soort van trekkoord van de wc rond mijn nek?
    Is het niet juist de charme van een videoblog dat het niet te professioneel is?

    geplaatst op
  • Ik vind het wel een handig advies, videobloggen houdt nog wel genoeg charme over in vorm van slecht geluid, hoge compressie, en slechte belichting. Stabiel beeld lijkt me dan wel een vooruit gang :)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.