Astronautje spelen met Richard Branson

Astronautje spelen met Richard Branson

Virgin baas Sir Richard Branson is met een aantal Britse televisienetwerken aan het onderhandelen over een talent scout voor astronauten. Zowel BBC als ITV zouden belangstelling hebben voor deze tigste variant op het Idols model. Zes kandidaten verzamelen zich voor een opleiding op de ontwikkellocatie van Virgin Galactic het ambitieuze project van Richard Branson dat in 2009 commercieel passagiers wil vervoeren door de ruimte.

Volgens Virgin Galactic president, Will Whitehorn, zouden de opnames beginnen in de tweede helft van 2007 wanneer Virgin de testen start met het ruimtevaartuig. Voor de kenners onder ons, de makers van deze show zou zich ergens in het midden van programma’s zoals Dr Who, Star Trek en The Krypton Factor willen positioneren. Ik ben benieuwd, misschien nog een kansje voor de huidige president van Amerika die al een gastrol had bij Startrek?


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Albert, wat is hier relevant aan voor Marketingfacts?

  geplaatst op
 • Beste Erik, Maandagavondhumeur? Uit het 'over ons' van MF:" Feiten en cijfers afgewisseld met luchtige onderwerpen ... informeert over interactieve marketing en nieuwe media." Ik kan er persoonlijk wel relevantie aan toekennen & fijn luchtig ook ;-)
  Antoinette

  geplaatst op
 • Erik, waarschijnlijk net zo relevant als deze posting of deze :)

  geplaatst op
 • @Ant on a mission: Kreeg gisteren even de indruk dat het luchtige onderwerpen zijn afgewisseld met feiten en cijfers, vandaar. Maar had geen last van een humeur, mocht mijn comment dat doen vermoeden ;-)

  geplaatst op
 • Erik zou toch een keer door het overzichtje postings van deze blogger lopen. Soms is Marketingfacts gewoon een afspiegeling van de mensen die erop schrijven.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.