Coolblue winnaar Rotterdamse ondernemersprijs

Coolblue winnaar Rotterdamse ondernemersprijs

Coolblue is gisteren tijdens het Zakenfestival Rotterdam uitgeroepen tot beste ondernemer van Rotterdam. Coolblue veroverde de prijs dankzij een overweldigende voorkeur (56 procent) van de per sms uitgebrachte stemmen van de achthonderd aanwezigen op het afsluitende diner van het Zakenfestival. De vakjury onder voorzitterschap van Adriaan Visser, algemeen directeur OntwikkelingsBedrijf Rotterdam, heeft gekeken op welke gedurfde, creatieve, vernieuwende en vooral ondernemende manier de genomineerde ondernemers hun bedrijf hebben uitgebouwd en wat voor spin-off hun activiteiten hebben voor de Rotterdamse regio.

Coolblue is momenteel eigenaar van 26 webwinkels in Nederland en België. Elke winkel verkoopt zijn eigen consumer good. Coolblue verwierf met name bekendheid door webshops als PDAshop.nl en MP3shop.nl.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

  • Leuk. Ik herinner me nog wel hun eerste winkeltje wat ze hadden in Rotterdam op de Oostzeedijk. Goed om te zien dat ze met een gedegen plan en ondernemingsgeest deze resultaten hebben geboekt.

    geplaatst op
  • Deze jongens verdienen de prijs. In een relatief korte tijd stampen ze toch een behoorlijk bedrijf uit de grond. Hiervoor heb ik echt bewondering.

    Ze maken websites die goed werken en hebben een uitgebreid assortiment. Uit eigen ervaring weet ik dat hun service prima is. Dit is ook een van hun sterkste punten vind ik.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.