Coolblue winnaar Rotterdamse ondernemersprijs

28 september 2006, 09:06

Coolblue is gisteren tijdens het Zakenfestival Rotterdam uitgeroepen tot beste ondernemer van Rotterdam. Coolblue veroverde de prijs dankzij een overweldigende voorkeur (56 procent) van de per sms uitgebrachte stemmen van de achthonderd aanwezigen op het afsluitende diner van het Zakenfestival. De vakjury onder voorzitterschap van Adriaan Visser, algemeen directeur OntwikkelingsBedrijf Rotterdam, heeft gekeken op welke gedurfde, creatieve, vernieuwende en vooral ondernemende manier de genomineerde ondernemers hun bedrijf hebben uitgebouwd en wat voor spin-off hun activiteiten hebben voor de Rotterdamse regio.

Coolblue is momenteel eigenaar van 26 webwinkels in Nederland en België. Elke winkel verkoopt zijn eigen consumer good. Coolblue verwierf met name bekendheid door webshops als PDAshop.nl en MP3shop.nl.

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Floris

  Leuk. Ik herinner me nog wel hun eerste winkeltje wat ze hadden in Rotterdam op de Oostzeedijk. Goed om te zien dat ze met een gedegen plan en ondernemingsgeest deze resultaten hebben geboekt.


  28 september 2006 om 10:13
  rjmvandiepen

  Deze jongens verdienen de prijs. In een relatief korte tijd stampen ze toch een behoorlijk bedrijf uit de grond. Hiervoor heb ik echt bewondering.

  Ze maken websites die goed werken en hebben een uitgebreid assortiment. Uit eigen ervaring weet ik dat hun service prima is. Dit is ook een van hun sterkste punten vind ik.


  28 september 2006 om 10:24

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!