Nike met JPX in Messenger

Nike met JPX in Messenger

Nike met JPX in MessengerWindows Live Messenger (voorheen MSN Messenger) gebruikers kunnen vanaf vandaag samen Nike schoenen bewonderen. In het rechter panel staat de schoen afgebeeld. Elke gebruiker kan de schoen draaien, ‘uit elkaar halen’ of een filmpje starten. De andere gebruiker kan dat zien. Ook geluiden zijn gesynchroniseerd. Verder is het mogelijk een ‘shout’ bericht op te nemen. Dat ziet niet alleen de andere gebruiker, maar het lijkt erop of iedereen dat kan zien. Zo had ik in eens een ‘conversatie’ met een één of andere Esther. Zou wel eens druk kunnen gaan worden vandaag. Meer achtergrond info op Molblog.

Wie dit wil testen kan het gemakkelijkste in Windows Live Messenger een gewone chatconversie opstarten en onder de knop ‘games’ Nike-JPX selecteren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Had er hier al naar vewezen, maar goed, het is een leuk initiatief dat best apart vermeld mag worden ;-)

  geplaatst op
 • Ben op zoek naar een betere term voor werelden waarin je vrienden tegenmoet en samen dingen doen. Hoeft niet per sé gaming te zijn. Je kan ook samen een film kijken. Multi-User experiences? Zou dat wat zijn?

  geplaatst op
 • Je zou er in ieder geval iets van virtueel of digitaal en sociaal in moeten opnemen.

  geplaatst op
 • Social virtual experiences?

  geplaatst op
 • ik vind swarming wel een stoere term of gewoon collectief surfen.

  geplaatst op
 • Het heeft veel weg van het begrip co-experience dat uit de user-experience hoek komt. Op de website van Katja Batterbee kan je hier een aan artikelen over vinden.

  geplaatst op
 • co-experience sluit ook wel aardig aan bij co-creation.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.