Hakenkruis heg op rotonde in Assen?

Hakenkruis heg op rotonde in Assen?
, NPB Media
@yizmo
Sinds de update van Google Earth zijn internetters massaal op zoek naar verboden plekken in Nederland (inmiddels zo'n 50.000! bezoeken) en eigenaardigheden. Zo vonden internetters in een veld tussen Rhenen en Veenendaal overduidelijk het woord 'Lonsdale'. Inmiddels hebben internetters ook een hakenkruis (swastika) achtige heg gevonden op een rotonde in Assen. Was daar niet eerder een rel over in Maasmechelen (Belgie) met een fontein? (via Google Earth Hacks)
Geplaatst in

DelenEr zijn 14 reacties op dit artikel

 • Hmmm, het lijkt er inderdaad op maar ik vraag me af of dit bewust zo is aangelegd. Want wie houdt er nu rekening met Google Earth bij dit soort zaken?

  Enne, heb jij inmiddels niet heel Nederland al zo'n beetje gehad Paul? ;-)

  geplaatst op
 • De fontein was duidelijk meer een hakenkruis. En dit? het is dat je het zegt anders zou het niet opgevallen zijn.

  geplaatst op
 • Laatst was er ook iemand die via Google Earth 'onthulde' dat het Slotervaart-ziekenhuis van bovenaf de vorm heeft van een hakenkruis. Hebben die mensen niks beters te doen? In geen van al deze hakenkruisgevallen was er opzet in het spel.

  geplaatst op
 • Zelfde verhaal een tijdje terug met een flatgebouw in het Amerikaanse San Diego.

  geplaatst op
 • Boycot Moulinex! Heb al jaren een hulpstuk voor de keukenmachine in deze vorm. Heb het gelukkig nooit gebruikt omdat ik niet weet wat de functie is. Enne Paul, hoe is de koffie op je nieuwe stek?

  geplaatst op
 • Beeetje vergezocht dit....

  geplaatst op
 • Dat het het slotervaart ziekenhuis de vorm van een hakenkrijs heeft is wel erg eigenaardig Jeroen want de architect heeft bewust voor deze vorm gekozen. Op de bouwtekeningen is zoiets toch echt duidelijk zichtbaar waardoor het zeker geen vergissing is.

  geplaatst op
 • Nu je het zegt Karel, de pakken roomboter koeken die wij altijd hebben, heeft ook zo'n rare vorm. Die komen er vanaf vandaag dus niet meer in! ;-)

  geplaatst op
 • Is het zinvol elke keer als er iets vreemd op Google Earth verschijnt daar een nieuw topic voor te gaan openen? Ik vind deze ietwat vergezocht overigens.

  geplaatst op
 • Ik denk dat dit wel de laatste keer is Floris ;-)

  geplaatst op
 • assen van het kwaad...

  geplaatst op
 • @Floris: groot gelijk nog even en we hebben een item dat de hond van de buren in iemand zijn tuin heeft gescheten en het in Google zichtbaar is. Prachtig Google Earth, maar met dit soort berichten heb ik het wel weer even gehad.

  geplaatst op
 • Ik denk dat veel vaste lezers van Marketingfacts het wel een beetje hebben gehad; opmerkelijk genoeg zorgen deze postings wel voor een record aantal bezoekers (bijna 20,000 per dag sinds het vorige week is opgenomen als link op NU.nl).

  Ik heb zelfs voor de adverteerders die op CPM-basis adverteren de teller maar op onbeperkt aantal impressies gezet omdat het niet meer was bij te houden.

  geplaatst op
 • Als je voor het minste ding dat op een (beetje) op een hakenkruis lijkt moet gaan discusieren enzo dan weet ik het ook niet meer hoor, het kan evengoed toeval zijn dat het er een beetje op lijkt dus... een beetje vergezocht hoor.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.