Op zoek naar een nieuwe baan?

Op zoek naar een nieuwe baan?
, Upstream
@marcoderksen

Het is inmiddels duidelijk dat binnen het vakgebied van interactieve marketing de vraag naar vakmensen veel groter is dan het aanbod. Ik merk dat niet alleen door het enorme aanbod van adverteerders voor een vacatureposting of advertentie op Marketingfacts, maar ook door het aantal persoonlijke vragen die ik bijna dagelijks ontvang.

Nu is Marketingfacts recentelijk al een samenwerking gestart met Staffplanning, maar wellicht is het aardig om eens te kijken of we niet aktief kunnen bemiddelen tussen vraag en aanbod. Ben je op zoek naar een nieuwe baan op het gebied van interactieve marketing, stuur dan een mailtje naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) met daarin kort wat je achtergrond is en wat voor soort functie je zoekt. Ik garandeer niet direct te reageren maar de kans is groot dat je binnenkort een paar gesprekken kunt voeren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 11 reacties op dit artikel

 • @Marco

  Ik zie de laatste jaren een andere trend - mensen beginnen voor zichzelf of verlaten multinationals voor MKB. Kijk maar naar de MF bloggers. Ik zie dus veel meer nut in een platform waar men niet allen kennis maar ook opdrachten en commerciële leads zou kunnen uitwisselen.

  geplaatst op
 • Ik zie dus veel meer nut in een platform waar men niet allen kennis maar ook opdrachten en commerciële leads zou kunnen uitwisselen.

  Dat is er toch al lang?
  https://www.openbc.com/hp/Kjeld_Kahn/
  http://www.linkedin.com/in/kjeldkahn

  geplaatst op
 • Ik ben al een jaar of drie lid/gebruiker van LinkedIn. Ik word vaak benaderd door headhunters voor een nieuwe baan, maar ik heb nog nooit een lead met iemand uitgewisseld...

  geplaatst op
 • Serge, ik sluit me bij jou aan. Veel bloggers opereren als freelancer of kleine zelfstandige en hebben meer aan een platform voor uitwisselen van opdrachten, contacten en andere zaken. Een soort marktplaats op marketingfacts.

  geplaatst op
 • Zie mijn reactie al hier: http://www.marketingfacts.nl/berichten/20060825_carrierefacts/
  Ik geloof echt meer in koppelen via je netwerk, dat kan via MF! of irl, maar wel alleen met trusted partners en referenties (zoals in linkedin) waarderingscijfers.

  geplaatst op
 • Eigenlijk willen jullie (en ik ook wel) dus gewoon een Trusted Group binnen OpenBC?
  Even aan Bob Stumpel vragen dus https://www.openbc.com/hp/Bob_Stumpel

  Ben benieuwd of dat kan... Een group admin (Marco) met User (Ons) met trusted relations.

  geplaatst op
 • Waarom perse binnen OpenBC? Marketingfacts biedt genoeg mogelijkheden voor een eigen Trusted Group. Vraag is slechts of dat technisch te realiseren is en of die moeite loont.

  geplaatst op
 • Waarom perse binnen OpenBC? ..... technisch te realiseren is en of die moeite loont.
  Precies waarom het wiel opnieuw maken als het al ergens anders prima is uitgevoerd en geacepteerd?

  geplaatst op
 • Nou Marco, een fee van 30% per succesvolle bemiddeling mag ik aannemen of ben je een filantroop?

  geplaatst op
 • @Kjeld. Ik snap je punt wel, maar het lijkt me juist een aardige feature is om de marketingfacts site mee uit te breiden. Vergeet niet dat mf zelf ook een platform is met een groot aantal leden en reguliere bezoekers. Je zou dan op zijn minst de OpenBC Trusted Group ergens via de mf site toegankelijk moeten maken. Leuker is om zelf een kleinschaliger iets te ontwikkelen voor bloggers en leden van mf. Die kunnen dan zelf kiezen of ze daarnaast ook actief zijn bij OpenBC.

  geplaatst op
 • Jeetje, het resultaat na één werkdag: 6 emails waarvan 5 werving & selectiebureaus die wel vacatures hebben als ik mensen ken; en 1 serieuze kandidaat die op zoek is naar een baan. Gaat lekker dus ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.