• Mobile
  wordt gesponsord door

Volkskrant met video in Live Messenger

Volkskrant met video in Live Messenger

De volkskrant combineert haar Windows Live Messenger Buddy (nieuwe naam voor MSN Messenger) de Nieuwskraker met video van VK.tv. Als er in de dialoog een onderwerp is waarbij een video beschikbaar is, wordt in het rechterpanel de video opgestart.

Zo wordt de Nieuwskraker stapje voor stapje een volwaardig nieuwskanaal. Straks onthoudt hij waar wij op doorklikten, wat we lazen, welke video’s we bekeken, waar onze vrienden, familie of collega’s naar keken, en kunnen we ook zélf extra informatie aanbieden. Nieuws wordt tenslotte bijna altijd gemaakt door mensen. De Nieuwskraker wordt dan ons persoonlijke nieuwsmerk. Dit is in elk geval al weer een stapje vooruit.

Voor wie overigens geïnteresseerd is het gebruikt van bottechnologie door merken: ik heb m’n lijstje met Messenger chatbots bijgewerkt en ook een lijstje aangemaakt met webbots.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Voor wie overigens geïnteresseerd is het gebruikt van bottechnologie door merken: ik heb m’n lijstje met Messenger chatbots bijgewerkt en ook een lijstje aangemaakt met webbots.
  Je chatman gegeven kloppen niet meer... het is http://www.chatman.tv - www.chatman.nl is nu iets heel anders.

  geplaatst op
 • Tx! Ik ga d'r na kijken...

  geplaatst op
 • Interessant om te volgen of het inderdaad een volwaardig nieuwskanaal wordt. Overigens nog geen tijd om 80% van de journalisten de deur te wijzen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.