• Mobile
  wordt gesponsord door

Amazon Unbox met videodownloads

Amazon Unbox met videodownloads

Amazon Unbox met videodownloadsAmazon is gestart met de langverwachte videoservice. Op Amazon Unbox kun je zowel TV series als films downloaden. Dit kun je direct doen of via de Amazon Unbox Player. Helaas laat een kleine steekproef zien dat de video’s alleen voor klanten in de US beschikbaar zijn. De video’s kunnen veelal op meerdere devices worden geplaatst, de prijzen beginnen bij $1,99 voor de TV series tot zo’n $15,00 voor de films.

Ik ben benieuwd of Apple komende week ook met een dergelijke service komt en of Amazon inderdaad de iPod-gigant een gevoelige (first mover) slag toebrengt op het digitale video verhuur-slagveld.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Een paar aanvullingen (via AdAge):
  - Films kunnen gehuurd en gekocht worden;
  - Alle grote studio's zijn aan boord behalve Disney (Steve Jobs is daar grootaandeelhouder);
  - De koppeling met IMDb.com (ook van Amazon) is snel gelegd.

  Belangrijkste punt wordt naast de downloadsnelheid, vooral het managen van de restricties van gebruik (ofwel tegengaan van kopiëren en diefstal). Ben benieuwd wat Apple hier tegenover zet.

  geplaatst op
 • Commentaar van analisten op Unbox

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.