Eerste crossmedia-student afgestudeerd

6 september 2006, 07:43

Ik kreeg vanmorgen een email van een trotse Indira Reynaert waarin ze verteld dat vorige week Daphne Dijkerman als eerste crossmedia-student in Nederland is afgestudeerd. Haar afstudeerscriptie ‘Het veranderende medialandschap en de ontwikkelingen van crossmedia’ is beoordeeld met uitmuntend en is gisteren tijdens de Saxion Scriptieprijs-uitreiking geprezen met een eervolle vermelding. Daphne, alsnog gefeliciteerd en ik zie graag een samenvatting van je scriptie online!

Nu we het toch over cross-media hebben, wil ik jullie nogmaals wijzen op de al eerder genoemde maar nog steeds prachtige commercial van Telecom Italia. Oftewel, wat zou er zijn gebeurd als Ghandi in het bezit zou zijn geweest van een webcam? Aanrader!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Daphne Dijkerman

  Helaas is mijn scriptie niet openbaar, omdat het een literatuuronderzoek betreft voor een -nog te publiceren- boek over crossmedia & concepting. Maar in maart/april 2007 zal waarschijnlijk het boek uitgebracht worden door de SDU. Dus zal duidelijk worden hoe groot mijn aandeel/rol is geweest.


  6 september 2006 om 10:29
  media

  We zullen het boek afwachten Daphne; wel jammer dat je nu niet met wat meer informatie naar buiten kunt komen 😉


  7 september 2006 om 03:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!