Eerste crossmedia-student afgestudeerd

Eerste crossmedia-student afgestudeerd

Ik kreeg vanmorgen een email van een trotse Indira Reynaert waarin ze verteld dat vorige week Daphne Dijkerman als eerste crossmedia-student in Nederland is afgestudeerd. Haar afstudeerscriptie ‘Het veranderende medialandschap en de ontwikkelingen van crossmedia’ is beoordeeld met uitmuntend en is gisteren tijdens de Saxion Scriptieprijs-uitreiking geprezen met een eervolle vermelding. Daphne, alsnog gefeliciteerd en ik zie graag een samenvatting van je scriptie online!

Nu we het toch over cross-media hebben, wil ik jullie nogmaals wijzen op de al eerder genoemde maar nog steeds prachtige commercial van Telecom Italia. Oftewel, wat zou er zijn gebeurd als Ghandi in het bezit zou zijn geweest van een webcam? Aanrader!


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Helaas is mijn scriptie niet openbaar, omdat het een literatuuronderzoek betreft voor een -nog te publiceren- boek over crossmedia & concepting. Maar in maart/april 2007 zal waarschijnlijk het boek uitgebracht worden door de SDU. Dus zal duidelijk worden hoe groot mijn aandeel/rol is geweest.

    geplaatst op
  • We zullen het boek afwachten Daphne; wel jammer dat je nu niet met wat meer informatie naar buiten kunt komen ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.