Verslag thema-avond: Passie voor DM

Verslag thema-avond: Passie voor DM

Gisteravond heeft DeMeter in een overvolle zaal in Panama gezocht naar de passie in het aloude DM vak. Is de passie er nog wel in het vak van DM? Twee sprekers gaven hierop hun visie. Carel Rog, de ex. topman van Readers Digest, als ‘oude rot’ in het vak. En Danny Brugman, managing partner bij Urbanology, met een aansprekende, vernieuwende en geïntegreerde case voor het meidenblad Yes. ‘Nieuwe’ en ‘oude’ DM tegenover elkaar dus…

De bezoekers zelf konden hun passie voor het vak laten lezen door een heuse aura fotograaf. Deze fotograaf gaf tekst en uitleg bij een door hem gemaakte foto van de aura van de bezoekers. Met opvallende resultaten, als we de reacties moeten geloven!

Op eventblogs.nl staan uitgebreide verslagen van de presentaties van Carel Rog en Danny Brugman. De presentaties zullen later toegevoegd worden. De foto’s van de avond staan hier.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.